Close

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Vitaliteit is levenskracht, een overvloed aan energie

In welke fase van je leven je ook bent, vitaliteit speelt een belangrijke rol bij je gezondheid. Zowel fysiek als mentaal. Als je vitaal bent heb je meer energie, beschik je over mentale veerkracht en sta je positief in het leven.

We komen in ons leven, in welke levensfase dan ook, allerlei belemmeringen tegen die aan onze vitaliteit knagen. Dan komt het er op aan dat je jezelf weerbaar maakt. En dat gaat niet vanzelf. Naast gezonde voeding, voldoende slaap en genoeg beweging kan massage ondersteunend zijn bij het herstel van het lichaam en geest. Daarnaast kan massage preventief werken.

Een enkele ontspanningsmassage kan een vermoeid of gespannen lichaam verlichting geven en mogelijke klachten verminderen. Voor duidelijk aanwijsbare klachten (bijvoorbeeld spierpijn na het sporten) kan een enkele ontspanningsmassage voldoende zijn om weer te herstellen.

Blijf langer vitaal en investeer in jezelf

Wil je langer vitaal blijven? Investeer dan in jezelf. Afhankelijk van jouw behoefte en leefstijl maken we een plan zodat je vitaliteit maximaal ondersteund wordt.

Ontspanningsmassages kunnen naar keuze 60 of 90 minuten duren.

Bij hardnekkige klachten heeft een ontspanningsmassage een beperkt effect. In dat geval is een behandeltraject met massagetherapie aan te raden.
Ontspanningsmassages komen niet voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking.

logos-ayuda-massage

Algemene voorwaarden | Privacy- en cookieverklaring | Fotografie: Evelien Dommerholt |  Realisatie: Studio Benevolo Grafisch ontwerp © 2023