Close

Werkwijze

Werkwijze

Een eerste bezoek gaat altijd samen met een intake. Afhankelijk van jouw wensen en klachten maken we een keuze massagetherapie of een behandeling in het kader van langer vitaal/ontspannen.

Voor een behandeltraject via massagetherapie zijn 5 tot 8 behandelingen meestal voldoende om tot inzicht in de oorzaak en vermindering / oplossing van de klachten te komen

Voor de massagetherapie is het vanuit de zorgverzekering een vereiste om een behandelplan op te stellen. Bij het opstellen van dit plan is het van belang dat we tijdens de intake goed zich krijgen op jouw klachten, jouw eventuele medicijngebruik of andere relevante medische beperkingen en uiteindelijk natuurlijk ook jouw hulpvraag. Voor meer informatie over massagetherapie, klik hier.

Aan de hand van de intake zal ik een advies geven voor het meest passende behandeltraject. Bij jouw akkoord gaan we direct tijdens de eerste afspraak aan de slag. De eerste afspraak duurt daarom ongeveer 75 minuten, vervolgafspraken duren 60 minuten. Een vervolgbehandeling bestaat altijd uit een kort voorgesprek, de behandeling en een kort nagesprek.

Bij ontspanningsmassage behandelingen is het niet nodig een behandelplan op te stellen. Voor meer informatie klik hier.

logos-ayuda-massage

Algemene voorwaarden | Privacy- en cookieverklaring | Fotografie: Evelien Dommerholt |  Realisatie: Studio Benevolo Grafisch ontwerp © 2024